Кіровоград: незабаром розпочнуть свою роботу табори у школах

Травень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Літні табори відпочинку при кіровоградських школах розпочнуть свою роботу із 2 червня. Про це повідомила начальник управління освіти міської ради сьогодні, 19 травня, повідомляє сайт міськради

За її словами, літні майданчики працюватимуть у 40 школах міста. Переважна більшість із них буде профільними і взяти участь у будь – якому з таких загонів можна буде виключно з власної доброї волі за заявою батьків і маючи на руках медичну довідку встановленого зразка.
Щоб полегшити дітям та їхнім батькам вирішити проблему вибору місця пришкільного відпочинку, управління освіти організовує 21 травня презентацію усіх таборів, яка відбудеться у приміщенні міської ради (кімн. 215). Організатори таборів ознайомлять в ході презентації з планами на період відпочинку.
Лариса Костенко відзначила, що найбільшою популярністю традиційно користуються мовні загони, загони патріотичного виховання, спортивного, хореографічного і технічного напрямків. Цікавою новинкою для школярів стане організація на базі обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді двох загонів Школи виживання. Результатом їх підготовки стане участь у загальнообласній військово – польовій грі “Джура”.
Допомогу в організації літнього відпочинку закладам освіти надасть і дитяча спортивна школа “Надія”. Діти матимуть можливість відвідувати басейн, вчитися плавати, але платно, за кошти батьків.
Платним буде і харчування при таборах. Вартість дворазового прийому їжі складатиме 12 гривень на день і одноразового – шість гривень. Передбачене безкоштовне харчування дітей пільгових категорій: сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей загиблих, поранених учасників АТО і воїнів, що перебувають в зоні антитерористичної операції.
Відпочинок у школярів буде цікавим і змістовним, запевнила Лариса Костенко.

Фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool