Кіровоград: неправомірні рішення судді скасовано

Серпень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

За апеляційними скаргами прокурора скасовано п’ять незаконних рішень судді Світловодського міськрайонного суду відносно визнання права власності осіб на земельні ділянки.

 

Нагадаємо, що на початку року Світловодською міжрайонною прокуратурою Кіровоградщини було розпочато кримінальне провадження відносно судді, яка постановляла завідомо неправосудні рішення. Зокрема, незаконно визнала право власності шести осіб на земельні ділянки лісового фонду, розташовані на території крейсерського яхт-клубу «Кристал» Світловодського району. Окрім того, безпідставно змінила міру запобіжного заходу обвинуваченому (за вчинення шахрайства у великих розмірах) з тримання під вартою на підписку про невиїзд, внаслідок чого підсудний зник і зараз перебуває у розшуку.
У вказаному кримінальному провадженні фактично виконано всі необхідні слідчі дії та зібрано достатню кількість доказів.
Наразі, призначена судова будівельно-технічна експертиза, висновки якої і мають поставити крапку у досудовому розслідуванні.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool