Кіровоград: не забуваймо незабутнє

Січень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

Перегортаючи сторінки історії, неможливо не згадати важкі роки війни.

Не пройшла вона повз наше місто, фашистська чорна хмара лежала на території Кіровограда більше ніж два з половиною роки. 70 років тому, саме в цей день, 8-го січня, Кіровоград був звільнений від фашистських загарбників, тому бібліотекарі філії №19 запросили дітей та дорослих на захід «Не забуваймо незабутнє». Рідкісний краєзнавчий історичний матеріал «Кіровоградщина в роки Великої Вітчизняної війни» супроводжувався слайд-презентацією «Пам’ятай минуле заради майбутнього», відеофільмами «Німецький архів – окупація Кіровограда», «Звільнення міста», трейлерами «Брестська фортеця», «Велика війна». На фоні воєнних пісень звучало багато віршів у виконанні маленьких читачів. Викликали щирі сльози поетичні рядки читачки бібліотеки, дитини війни – Болт Надії Яківни – «Давно гармати відгриміли». Усіх дорослих діти привітали квітами, бажаючи їм здоров’я та злагоди.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool