Кіровоград: найгірше сплачують плату за утримання житла мешканці ЖЕК - 4

Березень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1326 | Коментарі: 0

Головне управління житлово – комунального господарства продовжує здійснювати моніторинг надходження та використання платежів за утримання будинків та прибудинкових територій (квартплати) у Кіровограді.

За інформацією начальника Головного управління Олександра Хачатуряна, станом на 24 березня на розрахункові рахунки ЖЕКів та КРЕПів надійшло 77,5 % платежів від нарахованих сум. Олександр Хачатурян наполегливо нагадує кіровоградцям, що термін сплати рахунків за отримані житлово – комунальні послуги спливає 10 числа кожного наступного місяця. Начальник Головного управління відзначив, що найкраще розрахувались за отримані послуги мешканці будинків, які обслуговує ЖЕК № 10 – на 100,5 % (з урахуванням боргів минулих періодів) та ЖЕК № 12 – на 83,3%. Найгірше ЖЕК № 1 - 69% та КРЕП № 3 – на 63,1%. Особливу тривогу викликає сплата у КП “ЖЕК № 4 КМР”, де за надані послуги сплатили всього 43,8% від нарахованої суми. Олександр Хачатурян від імені всіх кіровоградських комунальників висловив щиру подяку мешканцям, які своєчасно та в повному обсязі сплатили квартплату, та звернувся з переконливим проханням до тих, хто обслуговується в КП “ЖЕК № 4 КМР”, терміново здійснити розрахунок за фактично отримані послуги. Без повних розрахунків, наголосив Олександр Хачатурян, комунальні підприємства не мають можливості розрахуватися з підрядними організаціями за електроенергію, за вивезення сміття, за технічне обслуговування ліфтів і не можуть гарантувати подальше надання якісних послуг.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool