Кіровоград: найбільш резонансні злочинина 17 жовтня

Жовтень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 358 заяв і повідомлень громадян, з них 51 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення 33-річного місцевого жителя про крадіжку. Попередньо встановлено, що 25-річний житель районного центру викрав акумулятор з автомобіля потерпілого, що знаходився біля двору домоволодіння.

До Ульяновського райвідділу міліції звернулася 22-річна жителька одного з сіл та повідомила, що біля одного з розважальних закладів під час сварки 26-річна односельчанка завдала їй травму. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції виявили у кишені одягу 28-річного жителя одного з сіл близько 5 грамів речовини рослинного походження, схожої на коноплю, та пристрій для її вживання. Вилучене направлено на дослідження.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool