Кіровоград: найбільш резонансні злочини та події по області на 26 грудня

Грудень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1175 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 406 заяв і повідомлень громадян, з них 57 з ознаками кримінальних правопорушень.

В одному з магазинів міста Знам’янки спрацювала сигналізація. За викликом на місце події прибули працівники Державної служби охорони, які виявили 25-річного жителя Олександрії, що викрав з приміщення торгівельного закладу три пляшки алкогольних напоїв загальною вартістю більше 700 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Світловодського міського відділу міліції на одній з вулиць міста зупинили 37-річного місцевого жителя, який поводився підозріло. У чоловіка виявили поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, яку було вилучено та направлено на дослідження. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмою у вигляді перелому ключиці за допомогою звернувся 29-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому заподіяв під час розпиття спиртних напоїв у ході сварки 35-річний житель районного центру. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Із заявою про крадіжку до Знам᾿янського міського відділу міліції звернувся 21-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що 25-річний знайомий, з яким вони разом відпочивали, викрав його куртку, у кишені якої знаходились гроші у сумі 1500 гривень та мобільний телефон. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool