Кіровоград: найбільш резонансні злочини та події на 16 грудня

Грудень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 917 заяв і повідомлень громадян, з них 161 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 32-річного місцевого жителя про пограбування. У ході відпрацювання території обласного центру працівники управління Державної служби охорони затримали «за гарячими слідами» підозрюваних. Ними виявилися 32-річний житель Новоукраїнського району та 28-річний житель іншої області. На одній із вулиць міста чоловіки, ударивши кілька разів перехожого по тулубу, відкрито заволоділи його мобільним телефоном. Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції під час огляду за згодою господаря домоволодіння 28-річного місцевого жителя виявили у будинку десять пластикових пляшок різного об’єму з рідиною із запахом розчинника та близько 100 грамів коноплі. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернувся 44-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що 37-річна співмешканка проникла до його будинку, звідки викрала гроші у сумі 1000 доларів США. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Працівники Ульяновського райвідділу міліції у ході проведення санкціонованого обшуку у будинку 39-річного місцевого жителя виявили десять предметів, схожих на набої калібру 7,62 мм. Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool