Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області з 30 серпня по 2 вересня

Вересень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 862 заяви і повідомлення громадян, з них 119 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новгородківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 34-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що двоє жителів району, 64 та 42 років, один із яких раніше судимий, проникли на територію подвір’я чоловіка, звідки викрали металеві віконні рами вагою близько 100 кілограмів. Наразі викрадене вилучено та повернуто власнику.

Працівники Новоархангельского райвідділу міліції під час проведення огляду домоволодіння за письмовою згодою власника у будинку 73-річного місцевого жителя виявили скляну банку та пластиковий лоток з рослинами коноплі вагою близько 80 грамів, яку вилучено та направлено на дослідження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Новомиргородського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 60-річна жителька одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 27-річний односельчанин жінки викрав з гаража, розташованого на території її домоволодіння, велосипед. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Викрадене вилучено та повернуто власниці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool