Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області з 25 по 28 жовтня

Жовтень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 907 заяв і повідомлень громадян, з них 136 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новгородківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 34-річний раніше судимий місцевий житель викрав з гаража домоволодіння чоловіка дві поліетиленові каністри з дизельним паливом об’ємом 20 літрів та бензином об’ємом 10 літрів, завдавши збитків на суму близько 500 гривень.

До Олександрійського міського відділу міліції звернувся 30-річний місцевий житель, який повідомив про викрадення його скутеру, який він залишив на стоянці біля одного з будинків. У ході відпрацювання території за «гарячими слідами» працівники міліції затримали 33-річного жителя районного центру, який котив викрадений транспортний засіб. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники служби дільничних інспекторів Новоукраїнського райвідділу міліції виявили у домоволодінні 21-річного місцевого жителя три паперових згортки з коноплею вагою близько 10 грамів, яку вилучено та направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Новомиргородського райвідділу міліції надійшло повідомлення 42-річного жителя одного з сіл району про крадіжку. Попередньо встановлено, що 17-річний односельчанин потерпілого проник до його господарської будівлі, звідки викрав бензопилу. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool