Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області з 20 по 23 грудня

Грудень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 797 заяв і повідомлень громадян, з них 117 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до міської лікарні за допомогою звернулася 51-річна місцева жителька з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого поранення живота з пошкодженням одного з внутрішніх органів. Попередньо встановлено, що травму потерпілій наніс 60-річний співмешканець під час сварки. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Із заявою про крадіжку до Маловисківського райвідділу міліції звернувся 58-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що 35-річний раніше судимий житель одного з сіл району, перебуваючи у його будинку, викрав мобільний телефон. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

До Вільшанського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді рубленої рани в області лопатки за допомогою звернувся 50-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що 51-річний житель районного центру на ґрунті неприязних відносин ударив потерпілого сокирою по спині. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool