Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 8 січня

Січень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

Упродовж двох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 465 заяв і повідомлень громадян, з них 60 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського міського відділу міліції вночі надійшло повідомлення від 49-річної місцевої жительки про те, що у будинку сусідів перебувають невідомі особи. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили у будинку 24-річного жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що молодий чоловік, пошкодивши віконне скло, проник до будинку, звідки викрав пилосос та металеві вироби. Викрадене вилучено. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Працівники міліції з’ясовують всі обставини пригоди.

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 43-річного жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 20-річний односельчанин потерпілого скоїв крадіжку чотирьох коліс та акумулятора з автомобіля ВАЗ 2101, який господар залишив на вулиці біля двору. Викрадене вилучено та повернуто власнику. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від директора одного з магазинів. Попередньо встановлено, що 26-річний місцевий житель викрав камеру відеоспостереження, яка знаходилась біля вхідних дверей торгівельного закладу. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції під час патрулювання на одній з вулиць міста зупинили 19-річного місцевого жителя, у якого вилучили 11 паперових пакуночків з речовиною рослинного походження, схожу на коноплю, загальною вагою близько 25 грамів. Вилучене направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool