Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 5 вересня

Вересень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1095 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 317 заяв і повідомлень громадян, з них 94 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новгородківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від голови фермерського господарства одного з сіл району про крадіжку. Попередньо встановлено, що 23-річний раніше судимий викрав з вантажного автомобіля, що знаходився на території господарства, гальмівний барабан, завдавши збитків на суму близько 1000 гривень. Викрадене вилучено та повернуто власнику.

На одній із вулиць міста Олександрії працівники міліції зупинили 32-річного місцевого жителя, у якого у кишені в коробці з-під сірників виявили 15 набоїв калібру 4,5 мм. Таку ж кількість набоїв калібру 5,6 мм правоохоронці виявили у 44-річного жителя одного із населених пунктів Голованівського району. Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження. Інформацію про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень 31-річному місцевому жителю. Попередньо встановлено, що 26-річний житель районного центру на ґрунті особистих неприязних відносин спричинив потерпілому травму у вигляді перелому нижньої щелепи. Дії чоловіка кваліфіковано за ст. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool