Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 4 грудня

Грудень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 292 заяви і повідомлення громадян, з них 57 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Онуфріївського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 57-річний житель міста Світловодськ. Попередньо встановлено, що 27-річний житель одного з населених пунктів району викрав з двору дачного будинку чоловіка два металевих швелери довжиною по два метри кожен. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Гайворонського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 21-річного жителя одного з сіл району про нанесення тілесних ушкоджень. Попередньо встановлено, що 27-річний житель району під час сварки з потерпілим ударив його пляшкою по голові, спричинивши травми у вигляді саден.

До Добровеличківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 50-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що 33-річний житель Добровеличківського району, скориставшись довірою господаря будинку, викрав його мобільний телефон. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Викрадене вилучено і повернуто власнику.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool