Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 29 жовтня

Жовтень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 357 заяв і повідомлень громадян, з них 58 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Голованівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмами у вигляді перелому кількох ребер та струсом головного мозку за допомогою звернувся 29-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 26-річний житель іншого населеного пункту. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Із заявою про крадіжку до Петрівського райвідділу міліції звернувся 57-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що двоє 16-річних жителів районного центру викрали з поля чоловіка два мішки кукурудзи загальною вагою 40 кілограмів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники служби дільничних інспекторів Долинського райвідділу міліції виявили у домоволодінні 25-річного жителя одного з сіл району близько 950 грамів марихуани, яку вилучили та направили на дослідження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Гайворонського райвідділу міліції звернулася жителька одного з сіл району, яка повідомила про нанесення тілесних ушкоджень її 24-річному родичу. Попередньо встановлено, що 22-річний місцевий житель у ході бійки вибив потерпілому кілька зубів та розбив губи. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool