Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 28 квітня

Квітень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1304 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 969 заяв і повідомлень громадян, з них 149 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 43-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що 28-річний житель районного центру викрав з двору його домоволодіння велосипед іноземного виробництва та мобільний телефон. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Працівники Новоархангельського райвідділу міліції виявили у господарському приміщенні 33-річного жителя одного з сіл поліетиленовий пакет з подрібненою рослинною речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 10 грамів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Працівники Петрівського райвідділу міліції у ході проведення досудового розслідування за фактом вчинення крадіжки встановили особу зловмисника, який викрав кілька металевих труб довжиною 2,5 метри кожна, що належали 57-річній жительці одного з населених пунктів. Ним виявився 21-річний місцевий житель.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool