Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 18 жовтня

Жовтень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1098 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 416 заяв і повідомлень громадян, з них 73 з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівники служби дільничних інспекторів Онуфріївського райвідділу міліції у ході відпрацювання території району в одному з сіл виявили автомобіль під керуванням 46-річного місцевого жителя, який перевозив у салоні та багажнику десять мішків кукурудзи. Попередньо встановлено, що зерно належить сільськогосподарському товариству. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Працівники Світловодського міського відділу міліції виявили у будинку 36-річної жительки одного з населених пунктів району близько 50 грамів коноплі. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Компаніївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень 20-річній жительці одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 43-річний співмешканець жінки під час сварки сприщив їй травми у вигляді численних забоїв голови та тулуба. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Вільшанського райвідділу міліції у ході проведення досудового розслідування встановили, що 24-річний місцевий житель, перебуваючи у домоволодінні жителя одного з сіл району відкрито викрав частинами близько 20 кілограмів грецьких горіхів, які чоловік зберігав на горищі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool