Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 16 січня

Січень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 353 заяви і повідомлення громадян, з них 54 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 25-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що 24-річний родич потерпілого, підібравши ключ до вхідних дверей його помешкання, скоїв крадіжку шуруповерту іноземного виробництва, чим спричинив потерпілому матеріальну шкоду на суму близько 450 грн. дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від місцевого жителя. Попередньо встановлено, що знайома потерпілого, перебуваючи в його помешканні, скоїла крадіжку золотого ланцюжка та двох каблучок. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Ульяновського райвідділу міліції в ході розслідування кримінального провадження встановили, що 18- річний місцевий житель скоїв крадіжку велосипеда жителя одного з сіл, який потерпілий залишив біля приміщення сільської ради. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівником служби дільничних інспекторів міліції Олександрійського райвідділу міліції за місцем проживання 29-річного жителя одного з сіл було виявлено близько 5 гр коноплі.

Працівники Гайворонського райвідділу міліції під час санкціонованого огляду помешкання місцевого жителя, в одній з кімнат виявили пакунок з коноплею, вагою близько 400 гр.
Вилучені наркотичні засоби направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool