Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 16 серпня

Серпень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 396 заяв і повідомлень громадян, з них 90 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 34 - річного жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 34 – річний житель іншого села викрав з кишені його штанів мобільний телефон та гроші у сумі 150 грн. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення від про кримінальне правопорушення від 50 – річного жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що непрацюючий раніше судимий 36-річний житель сусіднього району незаконно заволодів автомобілем ВАЗ 21012, який потерпілий залишив біля власного двору без нагляду. Місцезнаходження машини встановлено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.

Працівники Ульяновського райвідділу міліції встановили, що раніше судимий 29-річний місцевий житель незаконно заволодів автомобілем ВАЗ – 2106, який 23-річний житель міста Ульянова залишив з ключами в замку запалення та документами без нагляду біля одного з кафе. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool