Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 14 серпня

Серпень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 878 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 378 заяв і повідомлень громадян, з них 82 з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівники Олександрівського райвідділу міліції в ході досудового розслідування кримінального провадження встановили, що непрацюючий 48-річний житель одного з сіл району скоїв крадіжку листів чавунної плитки загальною вагою близько 300 кг та вартістю 510 грн. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

В ході проведення операції «Мак - 2013» працівники Новомиргородського райвідділу міліції під час огляду будиночку сторожа, який знаходиться на території одного з товариств, виявили близько 50 гр марихуани та пристрій для вживання наркотичних засобів.
А працівники Добровеличківського райвідділу міліції у домоволодінні 30-річного жителя одного з сіл району виявили близько 20 гр коноплі.
Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. Інформацію про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

До Світловодського міського відділу міліції із заявами про кримінальні правопорушення звернулися одразу троє жителів одного з сіл. Попередньо встановлено, що непрацюючий 46-річний житель міста Світловодськ скоїв крадіжку 32 поминальних вінків з трьох могил на сільському кладовищі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 297 «Наруга над могилою» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool