Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 10 жовтня

Жовтень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 394 заяви і повідомлення громадян, з них 85 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень 56-річній жительці одного з сіл району. Попередньо встановлено, що травми голови та перелом кісток носа потерпілій спричинив її 29-річний родич. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Ульяновського райвідділу міліції на одній із вулиць міста зупинили 17-річного жителя одного з сіл району, у якого виявили гранату Ф-1 часів Великої вітчизняної війни. Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення 60-річної жительки одного з населених пунктів району про крадіжку. Попередньо встановлено, що 40-річний раніше судимий житель іншого села викрав з подвір’я домоволодіння жінки кілька виробів з алюмінію. Викрадене вилучено та повернуто власниці.

Працівники Світловодського міського відділу міліції виявили у 19-річного жителя одного з сіл районів паперовий згорток з подрібненим листям коноплі вагою близько восьми грамів. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool