Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 10 вересня

Вересень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 368 заяв і повідомлень громадян, з них 59 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Бобринецького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що 37-річний житель одного з населених пунктів району під час сварки наніс 61-річному односельцю тілесні ушкодження у вигляді рубленої рани голови. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Працівники Долинського райвідділу міліції на одній з вулиць міста зупинили 34-річного жителя іншої області, у якого виявили та вилучили шприц з рідиною жовтого кольору об’ємом близько 2,5 мл. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 54-річного жителя одного з населених пунктів про отримання ним тілесних ушкоджень у вигляді двостороннього перелому щелепи під час сварки з 27-річним жителем іншого села. Правоохоронці з’ясовують обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool