Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області з 2 по 5 серпня

Серпень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 961 заява і повідомлення громадян, з них 199 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Добровеличківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 32-річного жителя одного з сіл району про крадіжку. Попередньо встановлено, що 20-річний раніше судимий місцевий житель проник у будинок чоловіка, звідки викрав монітор та процесор від комп’ютера. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Викрадене вилучено.

До Маловисківського райвідділу міліції із повідомленням про пограбування звернулася 29-річна жителька обласного центру. Попередньо встановлено, що двоє жителів одного з населених пунктів району, 16 та 17 років, поблизу зупинки громадського транспорту відкрито заволоділи сумкою жінки та її мобільним телефоном. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Викрадене вилучено та повернуто власниці.

Працівники Долинського райвідділу міліції під час огляду домоволодіння за письмовою згодою господаря виявили на горищі господарської будівлі 34-річного місцевого жителя 19 гілок коноплі загальною вагою близько 400 грамів. Нарковмісні рослини вилучено та направлено на дослідження. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

До Світловодського міського відділу міліції із повідомленням про крадіжку звернувся 75-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 29-річна односельчанка чоловіка проникла до його домоволодіння, звідки викрала гроші у сумі 200 гривень. Дії жінки кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Новоархангельського райвідділу міліції із заявою про нанесення тілесних ушкоджень звернувся 69-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що 45-річний житель районного центру на ґрунті особистих неприязних відносин ударив чоловіка каменем по голові, в наслідок чого він отримав травму у вигляді рваної рани лоба. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до травмопункту з тілесними ушкодженнями у вигляді перелому кісток носа за допомогою звернувся 42-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що 38-річний житель обласного центру після спільного розпиття спиртних напоїв наніс потерпілому тілесні ушкодження. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool