Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області з 15 по 18 листопада

Листопад 18, 2013 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 1005 заяв і повідомлень громадян, з них 167 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Голованівського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 38-річна жителька одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 57-річний раніше судимий односельчанин жінки викрав з господарської будівлі гроші у сумі 150 гривень. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернулася 55-річна місцева жителька, яка повідомила про викрадення її сумки з документами та продуктами харчування. У ході відпрацювання території міста працівники спецпідрозділу «Беркут» «за гарячими слідами» затримали підозрюваних у скоєнні крадіжки. Ними виявилися двоє жителів обласного центру, 29 та 36 років. У зловмисників правоохоронці вилучили речові докази.

Працівники Голованівського райвідділу міліції у результаті проведення слідчих дій встановили особу підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом місцевого жителя. Ним виявився 28-річний житель районного центру. Зловмисник викрав мотоцикл потерпілого, який він залишив без нагляду біля магазину. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.

У ході операції «Зброя та вибухівка» працівники Кіровоградського міського відділу міліції отримали інформацію про незаконне зберігання місцевим жителем зброї. Під час проведення слідчих дій правоохоронці виявили в одній із паркових зон міста схов, де знаходився утинок мисливської гладкоствольної рушниці, металеві частини якого вкриті іржею. Попередньо встановлено, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 28-річний житель обласного центру. Вилучену зброю направлено на дослідження. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool