Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області з 13 по 16 вересня

Вересень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 876 заяв і повідомлень громадян, з них 175 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Гайворонського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей з будинку 89-річної жительки одного з населених пунктів району. Попередньо встановлено, що 51-річний родич жінки викрав з її домоволодіння кошти у сумі 7000 гривень. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники служби дільничних інспекторів Новоукраїнського райвідділу міліції виявили у 65-річного раніше судимого місцевого жителя близько 200 грамів коноплі, яку вилучено та направлено на дослідження. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення 22-річної місцевої жительки про крадіжку. Попередньо встановлено, що 20-річна жителька одного з сіл району, перебуваючи у будинку потерпілої та скориставшись тимчасовою відсутністю господарки, викрала її золотий хрестик. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Викрадене вилучено та повернуто власниці.

До Долинського райвідділу міліції із заявою про крадіжку автомобіля звернувся 77-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що двоє місцевих жителів, 17 та 18 років, з незачиненого гаражу чоловіка викрали його транспортний засіб. Правоохоронці знайшли автомобіль на польовій дорозі неподалік домоволодіння пенсіонера та повернули його власнику.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 64-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що 17-річний місцевий житель, пошкодивши навісний замок, проник до будинку чоловіка, звідки викрав тюнер та електродвигун. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool