Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 9 січня

Січень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 317 заяв і повідомлень громадян, з них 57 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського райвідділу звернувся 37-річний житель одного з сіл району, який повідомив про пограбування. Попередньо встановлено, що коли потерпілий був у гостях у свого односельчанина, між ним та іншим гостем – 34-річним раніше судимим місцевим жителем –під час спільного розпиття алкогольних напоїв виникла сварка. Гість кілька разів вдарив чоловіка в обличчя та відібрав у нього мобільний телефон. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

До Устинівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 29-річного жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 35-річна односельчанка викрала близько 300 кг ячменю з території його домоволодіння. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем від 56-річного директора одного з місцевих підприємств. Попередньо встановлено, що 25-річний раніше судимий олександрієць, який працював водієм на підприємстві потерпілого, викрав з гаража автомобіль «Нива - Шевроле». В ході розшукових заходів на одній з вулиць міста Олександрії інспектори ДАІ зупинили зазначене авто, яким керував підозрюваний. Автомобіль вилучено. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці з’ясовують всі обставини пригоди.

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції під час патрулювання на одній з вулиць міста зупинили раніше судимого 31-річного місцевого жителя, у якого виявили два ін’єкційні шприці з рідиною коричневого кольору об’ємом 2 та 3 мл. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool