Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 8 серпня 2013 року

Серпень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 748 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 418 заяв і повідомлень громадян, з них 111 з ознаками кримінальних правопорушень.

До дільничного інспектора Олександрійського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 23-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 30-річний односельчанин чоловіка, з яким він напередодні вживав спиртні напої, викрав з кишені його одягу гроші у сумі 320 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Світловодського міського відділу міліції у результаті проведення слідчих дій встановили особу підозрюваної у скоєні крадіжок металевих виробів з місцевого товариства. Нею виявилася 49-річна непрацююча жителька районного центру. Протягом кількох днів жінка з території підприємства викрала металеві частини двигуна, кілька рулонів сітки-рабиці, три металевих ящики та металевий станок з деталями. Дії зловмисниці кваліфіковано за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Новоукраїнського райвідділу міліції із заявою про нанесення тілесних ушкоджень родичу звернулася 60-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 35-річний житель одного з сіл району під час спільного розпиття спиртних напоїв наніс 55-річному односельчанину травми у вигляді перелому ребер та нижньої щелепи. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool