Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 7 липня

Липень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 951 заява і повідомлення громадян, з них 115 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новгородківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від керівника приватного сільськогосподарського підприємства про крадіжку. Попередньо встановлено, що 43-річний житель одного з сіл, працівник даного підприємства, викрав понад 60 літрів дизельного палива. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3. ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції під час проведення огляду за згодою господаря домоволодіння 30-річного місцевого жителя виявили у будинку скляну банку з набоями калібру 5,6 мм у кількості 19 штук, які вилучено та направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

У ході проведення операції «Мак-2014» працівники Знам’янського міського відділу міліції на території домоволодіння 60-річної жительки одного з сіл виявили 26 рослин маку, а на городі 68-річної місцевої жительки – 110 кущів маку, які вилучено та направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

До Олександрійського райвідділу міліції із заявою про нанесення тілесних ушкоджень звернулася жителька одного з населених пунктів. Жінка повідомила, що 30-річний співмешканець під час сварки наніс їй травму у вигляді перелому нижньої щелепи. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До Новоархангельського райвідділу міліції звернувся 73-річний житель одного з сіл. Чоловік повідомив, що у власному будинку виявив відсутність коштів у сумі 1200 гривень, у зникненні яких підозрює 61-річну родичку. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool