Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 5 листопада

Листопад 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1110 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 328 заява і повідомлення громадян, з них 64 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новоукраїнського райвідділу міліції звернулася 26-річна жителька одного з сіл району про крадіжку. Жінка повідомила, що 17-річна односельчанка, ночувала у неї вдома, викрала з її будинку мобільний телефон та п’ять жіночих футболок. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції за згодою господаря під час огляду домоволодіння 30-річного місцевого жителя виявили пластикову пляшку з нашарування коричневого кольору та близько 200 грамів коноплі, яку вилучено та направлено на дослідження. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

А на одній з вулиць обласного центру правоохоронці зупинили двох 36-річних місцевих жительок, у кожної з яких у кишенях верхнього одягу виявили по шприцу з рідиною, схожою на опій, об’ємом 3 і 4 мл, які вилучено та направлено на дослідження. За словами жінок, наркотичний засіб вони зберігали для власного вживання. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до дільничної лікарні в одному з населених пунктів з травмою голови за допомогою звернувся 34-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому наніс під час сварки на ґрунті особистих неприязних відносин 34-річний односельчанин. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool