Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 30 жовтня

Жовтень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1232 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 364 заяви і повідомлення громадян, з них 71 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції із заявою про пограбування звернулася 41-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що знайомий жінки, 48-річний житель обласного центру, відкрито заволодів її мобільним телефоном. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із травмою у вигляді перелому ребра за медичною допомогою звернулася 64-річна жителька одного з сіл району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій спричинила 36-річна односельчанка, ударивши жінку палицею під час сварки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Світловодського міського відділу міліції за письмовою згодою власника будинку під час огляду виявили у помешканні 26-річного жителя одного з населених пунктів району паперовий згорток з марихуаною вагою близько 7 грамів, що зберігалась на столі під скатертиною. Інформацію внесено до реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool