Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 30 травня

Травень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 373 заяви і повідомлення громадян, з них 42 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрівського райвідділу міліції із заявою про пограбування звернувся 80-річний житель одного з сіл району. Чоловік повідомив, що місцевий житель проник до його помешкання та відкрито заволодів 30 кг цукру. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

До Бобринецького райвідділу міліції звернулася 28-річна непрацююча місцева жителька, яка повідомила, що її 30-річний колишній співмешканець, ввечері на одній з вулиць, застосувавши силу, відібрав у неї сережки. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Знам’янського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 85-річний житель одного з сіл. Чоловік повідомив, що 22-річна односельчанка, перебуваючи у його будинку, скоїла крадіжку грошей, у сумі близько 5 тисяч гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Бобринецького райвідділу міліції у кишені 18-річного студента одного із професійно-технічних навчальних закладів виявили близько 5 гр. коноплі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Наркотичний засіб направлено на дослідження.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool