Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 30 червня

Червень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1401 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 971 заява і повідомлення громадян, з них 111 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Онуфріївського райвідділу міліції звернувся 23-річний житель сусідньої області. Чоловік повідомив, що в одному з населених пунктів району у салоні автомобіля, на якому його підвозили, двоє невідомих відкрито заволоділи грошима у сумі 380 гривень. Попередньо встановлено, що до пограбування причетні раніше судимі жителі Полтавської області, 37 та 48 років. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Маловисківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 26-річний житель одного з сіл. Попередньо встановлено, що 41-річний місцевий житель викрав велосипед потерпілого, який він залишив без нагляду у під’їзді будинку. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Петрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 48-річного жителя іншого району про викрадення транспортного засобу. Чоловік розповів, що пізно увечері невідомий попросив підвезти його до одного з сіл. Коли водій вийшов запитати дорогу, пасажир пересів за кермо та викрав авто. У ході проведення слідчих дій правоохоронці затримали вказаний автомобіль під керуванням 26-річного жителя Знам’янського району на території сусідньої області. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.

До Знам’янського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 31-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що двоє жителів районного центру, 41 та 46 років, викрали з господарського приміщення потерпілої саморобний пристрій для розпилювання дров та кілька банок консервації. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool