Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 29 серпня

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1068 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 380 заяв і повідомлень громадян, з них 46 з ознаками кримінальних правопорушень.

В одному із супермаркетів, розташованих в обласному центрі, спрацювала сигналізація. Працівники відділу Державної служби охорони, що прибули за вказаною адресою, виявили в торгівельному закладі 40-річного кіровоградця, який пройшов повз касу, не розрахувавшись за товар – викрутку, скоби до степлеру та індикатор напруги на загальну суму близько 110 гривень. Правоохоронці з’ясовують усі обставин події.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції під час проведення огляду за згодою господаря виявили на горищі господарської будівлі 20-річного жителя одного з сіл району близько 500 грамів коноплі, а також у домоволодінні - два набої калібру 7,62 мм. Нарковмісні рослини та боєприпаси вилучено і направлено на дослідження.

До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою за допомогою звернувся 39-річний житель одного з населених пунктів району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив 22-річний житель іншого села під час бійки. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Новгородківського райвідділу міліції виявили у господарському приміщенні 36-річного жителя одного з сіл району між тюками соломи понад 20 сухих гілок з листям коноплі вагою близько 130 грамів. Нарковмісні рослини вилучено та направлено на дослідження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool