Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 27 листопада

Листопад 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 423 заяви і повідомлення громадян, з них 115 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новоархангельського райвідділу міліції із заявою про нанесення тілесних ушкоджень звернувся 51-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що двоє місцевих жителів, 18 та 28 років, під час сварки завдали потерпілому численних травм голови. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС в області за місцем проживання 29-річного раніше судимого кіровоградця виявили та вилучили три пластикові півлітрові пляшки з рідиною коричневого кольору з різким запахом розчинника, схожою на опій. За словами чоловіка, наркотичний засіб він зберігав для власного вживання. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Із заявою про крадіжку до Кіровоградського міського відділу міліції звернувся 27-річний житель обласного центру. Попередньо встановлено, що 19-річна кіровоградка, перебуваючи у будинку чоловіка, викрала його ноутбук. Дії зловмисниці кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції у ході проведення слідчих дій встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки з магазину в одному з сіл району. Ним виявився 19-річний житель іншого населеного пункту. Юнак проник в приміщення, звідки викрав алкогольні напої та продукти харчування. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool