Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 25 червня

Червень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1232 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 659 заяв і повідомлень громадян, з них 62 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Знам’янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень 38-річному місцевому жителю. Попередньо встановлено, що потерпілий разом з двома знайомими, 23 та 39 років, розпивав спиртні напої. Під час застілля між чоловіками виникла сварка, а потім бійка, у ході якої двоє з них дерев’яним топорищем завдали третьому численних травм голови. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До Онуфріївського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 27-річна жителька одного з сіл. Попередньо встановлено, що 51-річний житель сусідньої області у березні поточного року з приміщення господарської будівлі жінки викрав кілька упаковок зварювальних електродів загальною вагою 30 кілограмів вартістю близько 300 гривень. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Новоархангельського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмами голови та забоями рук за медичною допомогою звернулася 56-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій спричинив 41-річний житель іншої області. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool