Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 24 травня

Травень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 359 заяв і повідомлень громадян, з них 47 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні з травмами голови та грудної клітини за допомогою звернулася 39-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження жінці спричинив 40-річний співмешканець. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Голованівського райвідділу міліції у рамках досудового розслідування за кримінальним провадженням провели за згодою власниці огляд домоволодіння місцевої жительки, під час якого на горищі господарського приміщення виявили та вилучили пістолет іноземного виробництва без набоїв. За словами жінки, зброя належить її 36-річному раніше судимому родичу. Чоловік пояснив, що знайшов пістолет на сміттєзвалищі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool