Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 24 січня

Січень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

В продовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 237 заяв і повідомлень громадян, з них 24 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 41-річна жителька одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 19-річний знайомий жінки після спільного розпиття спиртних напоїв викрав з домоволодіння потерпілої мопед. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Транспортний засіб правоохоронці вилучили за місцем проживання зловмисника.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції під час огляду за згодою господаря домоволодіння 23-річного жителя одного з населених пунктів району виявили близько 10 грамів марихуани. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення 58-річної місцевої жительки про крадіжку. Попередньо встановлено, що 36-річний родич жінки викрав з будинку телевізор вартістю понад 1900 гривень. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool