Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 23 жовтня

Жовтень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 404 заяви і повідомлення громадян, з них 77 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Гайворонського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 54-річна жителька одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 35-річний односельчанин жінки викрав її велосипед, який вона залишила без нагляду в приміщенні установи. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції зупинили на одній із вулиць обласного центру 61-річного місцевого жителя, у якого виявили та вилучили поліетиленовий пакет із пігулками червоного кольору у кількості 15 штук, які, за словами чоловіка, є лікарським засобом «Трамадол». Дії кіровоградця кваліфіковано за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

До дільничного інспектора Олександрійського райвідділу міліції звернулася 36-річна жителька одного з сіл району та повідомила, що з її подвір’я було викрадено автомобіль. Попередньо встановлено, що транспортним засобом заволодів 34-рінчий місцевий житель, колишній чоловік потерпілої. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool