Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 22 листопада

Листопад 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 410 заяв і повідомлень громадян, з них 59 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 23-річної місцевої жительки про пограбування. Попередньо встановлено, що 27-річний раніше судимий житель обласного центру шляхом ривка відкрито заволодів мобільним телефоном потерпілої. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Працівники Гайворонського райвідділу міліції під час проведення огляду з письмової згоди 28-річного місцевого жителя виявили у його будинку два поліетиленових пакети з коноплею вагою близько 200 грамів. А під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння 40-річної жительки одного з сіл Новомиргородського району правоохоронці виявили близько 100 грамів марихуани. Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення 37-річної жительки одного з населених пунктів району про крадіжку. Попередньо встановлено, що 30-річний раніше судимий місцевий житель, перебуваючи у магазині, де працює жінка та, скориставшись її відсутністю, викрав з каси гроші у сумі 390 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Кіровоградського райвідділу міліції на території домоволодіння 57-річного жителя одного з сіл району виявили та вилучили стартовий пістолет для стрільби та 11 набоїв різного калібру. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool