Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 20 листопада

Листопад 20, 2013 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 380 заяв і повідомлень громадян, з них 70 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Устинівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з ножовим пораненням спини доставлено 19-річного жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому наніс під час сварки 16-річний родич. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До Бобринецького райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 36-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 42-річний знайомий жінки, у якого вона перебувала у гостях, викрав з її сумки кредитку картку та зняв з неї кошти у сумі 5000 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. У зловмисника правоохоронці вилучили викрадену картку та гроші.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції на одній із вулиць міста зупинили 25-річного місцевого жителя, у якого виявили та вилучили ніж довжиною близько 32 см. За словами чоловіка, ніж він знайшов під час пошуку металобрухту за територією одного з підприємств. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Із заявою про крадіжку до Новгородківського райвідділу міліції звернувся 48-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що чоловік розпивав спиртні напої вдома у знайомої, де перебувала і 18-річна місцева жителька. Згодом дівчина вийшла з будинку та викрала бензопилу, яку власник залишив на порозі помешкання. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool