Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 2 липня

Липень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1371 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 368 заяв і повідомлень громадян, з них 51 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернулася 43-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що 44-річний знайомий, перебуваючи за місцем її проживання, викрав каблучку з жовтого металу. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Працівники Олександрійського райвідділу міліції у ході проведення операції «Мак-2014» на території домоволодіння жительки одного з сіл виявили та вилучили 10 кущів коноплі. Попередньо встановлено, що нарковмісні рослини вирощує 59-річний родич жінки.

На одній з вулиць обласного центру працівники батальйону патрульної служби помітили підозрілого чоловіка. Під час проведення поверхневого огляду у 54-річного місцевого жителя правоохоронці виявили та вилучили ніж кустарного виробництва з довжиною леза близько 15 см.

До Кіровоградського райвідділу міліції звернувся 25-річний житель одного з населених пунктів району. Чоловік повідомив, що 26-річний місцевий житель з подвір’я його домоволодіння викрав металеву трубу вагою близько 20 кілограмів. Правоохоронці з’ясовують обставини події.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool