Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 16 жовтня

Жовтень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 323 заяви і повідомлення громадян, з них 85 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 55-річної місцевої жительки про те, що її 36-річний родич викрав з квартири золоті вироби – три ланцюжки, обручку та сережки. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Працівники Гайворонського райвідділу міліції за письмовою згодою 28-річного господаря домоволодіння під час огляду виявили на горищі господарської споруди речовину рослинного походження, схожу на коноплю, вагою близько 700 грамів. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 20-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що 23-річний житель обласного центру викрав з квартири ноутбук потерпілого вартістю 6500 гривень. Працівники міліції з’ясовують усі обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool