Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 16 липня

Липень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 381 заява і повідомлення громадян, з них 50 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Маловисківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 73-річна місцева жителька. Жінка повідомила, 45-річний чоловік, який тимчасово проживав у її будинку, скоїв крадіжку чотирикомфорної газової плити. Працівники міліції з’ясовують обставини події.
На одній з вулиць обласного центру правоохоронці зупинили 44-річного місцевого жителя, у кишені якого під час проведення особистого огляду виявили та вилучили паперовий згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження, вагою близько 5 гр.
На території одного з селищ Кіровоградського району працівники міліції зупинили 31-річного кіровоградця, в кишені якого виявили пакунок з порошком білого кольору, вагою близько 0,3 гр. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.
Вилучені речовини направлено на дослідження.
До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні з травмою ока звернулася 58-річна жителька Новоукраїнського району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпіла отримала в ході сварки зі своїм чоловіком. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з переломом ноги звернулася 41-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, тілесні ушкодження потерпіла отримала під час сварки зі своїм чоловіком. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool