Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 16 червня

Червень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 1005 заяв і повідомлень громадян, з них 104 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Гайворонського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмами голови доставлено 37-річного жителя одного з сіл. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження чоловік отримав під час сварки з 58-річним місцевим жителем. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Знам’янського міського відділу міліції у ході проведення досудового розслідування встановили особу зловмисника, що підозрюється у крадіжці майна з будинку 55-річного місцевого жителя. Ним виявився 20-річний житель районного центру. Злодій проник до помешкання потерпілого, звідки викрав електродрель, пилосос, килим та наручний годинник. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції у ході операції «Мак-2014» за згодою господарки провели огляд присадибної ділянки 33-річної жителько одного з сіл, на якій виявили 103 кущі маку. А на городі 48-річного жителя одного з населених пунктів Світловодського району правоохоронці виявили та вилучили 107 рослин маку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool