Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 15 жовтня

Жовтень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1164 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 383 заяви і повідомлення громадян, з них 51 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Долинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 48-річного жителя одного з сіл про крадіжку. Попередньо встановлено, що 41-річний житель іншого населеного пункту викрав з помешкання чоловіка планшет вартістю у понад тисячу гривень.

Працівники Олександрівського райвідділу міліції на одній з вулиць районного центру зупинили 27-річного жителя одного з сіл, у якого виявили та вилучили шприц з рідиною, схожою на опій, об’ємом близько 2,5 мл. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Олександрійського райвідділу міліції звернувся житель одного з населених пунктів, який повідомив про крадіжку з будинку його родички. Попередньо встановлено, що 17-річний житель району викрав з помешкання 88-річної жінки гаманець з грошима у сумі понад 400 гривень. Правоохоронці з’ясовують обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool