Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 14 січня 2014 року

Січень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 349 заяв і повідомлень громадян, з них 61 з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівники Олександрівського райвідділу міліції в ході розслідування кримінального провадження встановили, що 31-річний житель одного з сіл разом зі своїм 30-річним товаришем, перебуваючи у помешканні 40-річної односельчанки, скоїли крадіжку її мобільного телефону. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Голованівського райвідділу міліції в ході розслідування кримінального провадження встановили, що 17-річний житель одного з сіл проник до господарського приміщення домоволодіння 57-річної односельчанки, звідки викрав комплектуючі до бензопили іноземного виробництва. Дії зловмисника кваліфіковано за 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції в ході санкціонованого огляду території домоволодіння 40-річного місцевого жителя виявили три медичні шприці ємністю по 5 мл, три пляшки ємністю по 0,5 л з рідиною коричневого кольору, а також посуд і придання, що використовувалися для виготовлення наркотичних речовин. Вилучене направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту».

Працівники Гайворонського райвідділу міліції на одній з вулиць зупинили нетверезого раніше судимого 37 – річного жителя одного з сіл району, у кишені куртки якого виявили близько 10 гр коноплі. Вилучений наркотичний засіб направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool