Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 14 листопада

Листопад 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1157 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 366 заяв і повідомлень громадян, з них 62 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новомиргородського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 49-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 16-річний житель іншого населеного пункту викрав з автомобіля чоловіка продукти харчування та флакон парфумів. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Крім того, за місцем проживання юнака під час проведення огляду домоволодіння за його згодою правоохоронці виявили у будинку паперовий згорток з марихуаною вагою близько 10 грамів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Працівники Ульяновського райвідділу міліції у ході особистого огляду 35-річного жителя одного з сіл району за його письмовою згодою виявили у кишені верхнього одягу 10 набоїв калібру 9 мм. Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження. За словами чоловіка, набої він знайшов на березі однієї з водойм. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами аби вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернулася 34-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що її 17-річний родич викрав золоті вироби – ланцюжок, сережки та обручку. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool