Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 11 грудня

Грудень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 331 заява і повідомлення громадян, з них 54 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Онуфріївського райвідділу міліції із заявою про нанесення тілесних ушкоджень звернувся 30-річний житель одного з сіл. Попередньо встановлено, що чоловік перебував у гостях в односельчанина, де разом з ним розпивав спиртні напої. Згодом господар помешкання під час сварки та бійки ударив гостя кілька разів стільцем по голові та тулубу. У результаті потерпілий отримав численні травми голови, переломи ребер з пошкодженням одного з внутрішніх органів. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернувся 21-річний житель одного з населених пунктів Кіровоградського району та повідомив про грабіж. Чоловік розповів, що 32-річний односельчанин, перебуваючи в обласному центрі, з застосуванням сили відкрито заволодів його грошима у сумі 50 гривень. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Працівники Новоархангельського райвідділу міліції виявили у кишені верхнього одягу 20-річного місцевого жителя паперовий згорток з речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 10 грамів. За словами чоловіка, нарковмісні рослину він зберігав для власного вживання. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження.

До Знам᾿янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмою голови та переломом носа за медичною допомогою звернулася 21-річна жителька Кіровоградського району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпіла отримала від свого 37-річного знайомого після спільного розпиття спиртних напоїв у ході сварки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool