Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 1 листопада

Листопад 01, 2013 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 301 заява і повідомлення громадян, з них 34 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Бобринецького райвідділу міліції надійшло повідомлення 34-річної жительки одного з сіл району про пограбування. Попередньо встановлено, що 46-річний колишній співмешканець потерпілої, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов до її будинку, аби попроситись на ночівлю. У відповідь на відмову чоловік вихопив з рук жінки мобільний телефон та втік. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

До Голованівського райвідділу міліції звернувся 60-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що двоє жителів районного центру, 27 та 28 років, проникли до приміщення його комори, звідки викрали зерно ячменю вагою близько однієї тонни та майже 160 кілограмів картоплі. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції на одній із вулиць обласного центру зупинили 32-річного місцевого жителя, у якого з кишень одягу виявили паперовий згорток та поліетиленовий пакет з марихуаною загальною вагою близько 10 грамів. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool