Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 01 жовтня

Жовтень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1098 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 315 заяв і повідомлень громадян, з них 43 з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції у результаті проведення слідчих дій встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки. Ним виявився 25-річний місцевий житель. Чоловік викрав холодильник вартістю близько трьох тисяч гривень, що належить кіровоградці, з якою він разом винаймав помешкання. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Ульяновського райвідділу міліції під час проведення огляду домоволодіння за письмовою згодою власниці виявили в одній із кімнат будинку близько 20 грамів коноплі, що належить 62-річному співмешканцю жінки. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмами голови за допомогою звернувся 57-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив 60-річний односельчанин, ударивши чоловіка по голові палицею. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Петрівського райвідділу міліції встановили особи підозрюваних у скоєнні крадіжки з території приватного сільськогосподарського підприємства. Ними виявилися двоє жителів одного з сіл району, 57 та 19 років. Зловмисники викрали металеву рейку довжиною близько двох метрів. Дії чоловіків кваліфіковано за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool