Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 8 вересня

Вересень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 948 заяв і повідомлень громадян, з них 118 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернулася 36-річна місцева жителька, яка повідомила, що під час сварки 40-річний співмешканець відкрито заволодів її мобільним телефоном та грошима у сумі 300 гривень. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
Працівники Олександрійського міського відділу міліції на одній з вулиць міста зупинили 34-річного місцевого жителя, у якого виявили шприц з рідиною коричневого кольору об’ємом близько 2 мл, який вилучено та направлено на дослідження.
Працівники Кіровоградського міського відділу міліції у ході проведення профілактичного відпрацювання території обласного центру на одній з вулиць зупинили 45-річного кіровоградця. У чоловіка правоохоронці в’явили та вилучили предмет, схожий на частину від дрібнокаліберної гвинтівки. За словами місцевого жителя, даний предмет він знайшов та планував здати на металобрухт. Правоохоронці з’ясовують обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool